Go Back   Diễn đàn trường THPT Trần Phú - Đà Nẵng > Góc học tập - Học tập online - học trực tuyến > Đề thi - Tài liệu > Luyện Thi Tốt Nghiệp, vào lớp 10 > Anh Văn


Hướng dẫn chung về kỳ thi Đại học, Cao đẳng 2012

Hãy tìm kiếm trước khi bạn đặt câu hỏi trên diễn đàn nhé !
Hữu ích:         Phần mềm dạy và học | Kinh nghiệm học tập | Bài giảng trực tuyến
  Văn mẫu:               Văn mẫu lớp 10 | Văn mẫu lớp 11 | Văn mẫu lớp 12

Hãy sử dụng trình duyệt FireFox hoặc Google Chrome để lướt web nhanh và an toàn hơn .
> Download FireFox < - > Download Google Chrome <



Similar Threads
Ðề tài Người Gởi Chuyên mục Trả lời Bài mới gởi
Đề thi thử tốt nghiệp môn văn 2012 nguyendieungoan Ngữ Văn 0 13-04-2012 09:36 AM
Đề thi thử tốt nghiệp môn toán 2012 nguyendieungoan Toán Học lớp 12 0 11-04-2012 11:54 AM
Đề thi thử tốt nghiệp môn sinh học 2012 nguyendieungoan Môn Sinh học 0 09-04-2012 04:46 PM
Tư vấn Hướng nghiệp - Tuyển sinh ĐH-CĐ 2012! tuyen_sinh_vn Tuyển sinh 1 23-03-2012 05:02 PM
Táo Quân 2012: Cười ngả nghiêng.......... huongvedette Tin tức 0 31-01-2012 09:53 AM


Tags - Từ khóa tìm thêm:
de thi thu tot nghiep mon tieng anh 2012, de thi tot nghiep mon tieng anh 12 nam 2011, download đề thi thử tốt nghiệp môn tiếng anh, nghiệp, tốt, thử, tiếng, Đề, đề thi thử môn anh văn năm 2012, đề thi thử tốt nghiệp 2012 anh, đề thi thử tốt nghiệp môn anh 2012, đề thi thử tốt nghiệp môn anh văn, đề thi thử tốt nghiệp môn tiếng anh, đề thi thử tốt nghiệp môn tiếng anh 2012, đề thi thử tốt nghiệp môn tieng anh 2012, đề thi thử tốt nghiệp tiếng anh, đề thi thử tốt nghiệp tiếng anh 2012, đề thi thử tot nghiep môn anh lop 12 . 2012
Gởi Ðề Tài Mới  Trả lời
 
Ðiều Chỉnh Xếp Bài
  #1  
Old 13-04-2012, 09:39 AM
  User Profile
nguyendieungoan nguyendieungoan is offline
Học sinh
   Họ & Tên: nguyen dieu ngoan
  • Đang học lớp : 10/1
  • Niên khóa : Niên khóa trước 1990 - 1993
 
Tham gia: May 2011
Point: 3,572
Đã cảm ơn: 0 bài viết
Được cảm ơn 0 lần trong 0 bài
nguyendieungoan is on a distinguished road
Talking Đề thi thử tốt nghiệp môn tiếng anh 2012

Đề thi thử tốt nghiệp môn tiếng anh 2012


I-PHONETICS
Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others in each line .
1. A. laughed B. contained C. established D. talked
2. A. delights B. tasks C. feelings D. hopes
3. A. choice B. chemistry C. cheap D. chicken
Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.
4. A. nation B. television C. interesting D. international
5. A. arrive B. apply C. university D. between
II- GRAMMAR AND STRUCTURE
Choose the best answer to complete each sentence.
6. John quit the job because he did not ______ his boss and workmates.
A. get on well with B. get acquainted with C. take over D. take note of
7. We find it ______ to do housework.
A. bore B. bored C. boring D. bores
8. He said that he ______ better after smoking a cigarette.
A. feels B. will feel C. would feel D. has felt
9. The teacher advised him ______ harder.
A. study B. to study C. studying D. studies
10. That's a very nice dress you're wearing. - ….. .
A. That's nice B. I'm glad you like it C. That's all right D. You're quite right
11. Lan: “Are you American?” – John: “__________”
A. Sorry! B. Yes? C. Excuse me? D. Pardon?
12. During the school year, my mother doesn't allow me ….. to bed late.
A. went B. going C. to go D. go
13. Not all teenagers are well ……………. for their future job when they are at high school.
A. interested B. satisfied C. concerned D. prepared
14. Ms Young, to ………….. many of her students are writing, is living happily and peacefully in Canada.
A who B. whom C. that D. whose
15. Finally, they succeeded …………..finding a cure for that strange disease.
A. with B. on C. to D. in
16. George took …….... of the fine weather to feed his baby tiger in the garden.
A. advantage B. interest C. profit D. charge
17. You will spend at least one year working abroad ….. you can find out how things operate overseas.
A. as long as B. because C. so as to D. so that
18. By far, the most important Vietnamese ………... is Tet ( The Lunar New Year ).
A. vacation B. holiday C. ceremony D. anniversary
19. At this moment, the team ………….. the game among themselves.
A. has been discussing B. have discussing C. are discussing D. is discussing
20. She has been very …….... during my illness.
A. supported B. supporting C. support D. supportive
21. We are going to …………... .
A. have our house to be decorated B. have our house be decorated
C. get our house being redecorated D. have our house redecorated
22. He finds it …….….. to read detective books.
A. fascinates B. fascinated C. fascinate D. fascinating
23. Do you think a close friend should share joy and sadness ……….….. you?
A. with B. on C. at D. between
24. The government ………. the earthquake victims with food, clothes and medicine.
A. gave B. provided C. offered D. carried
25. She is the first girl in my class ………….. part in the volleyball club.
A. to take B. takes C. taking D. take
26. We should ………….... every chance we have to speak English.
A. make use of B. make a use of C. make uses of D. make the use of
27. His bad exam results made his parents ………….. .
A. disappointed B. disappoint C. disappointing D. disappointment
28. Jack, ………….. I played tennis yesterday, was much fitter than me.
A. who B. whom C. with whom D. with who
29. The ……………... he was, the more cigarettes he smoked.
A. worried B. more worried C. less worried D. most worried
30. We visited the church …………... in the 18th century.
A. that was built B. which was built C. built D. All are correct
III - READING
Read the following passage. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete the passage.
We can (31) __________other people in many different ways. We can talk and write, and we can send messages with our hands and faces. There is also the phone (including the mobile!), the fax, and e-mail. Television, film, painting, and photography can also communicate ideas.
Animals have ways of (32) __________ information, too. Bees dance and tell other bees where to find food. Elephants make sounds that humans can’t hear. Whales sing songs. Monkeys use their faces to show anger and love. But this is nothing (33) __________ to what people can do. We have language – about 6,000 languages, in fact. We can write poetry, tell jokes, make promises, explain, persuade, tell the truth, or tell lies. And we have a sense of past and future, not just present.
Radio, film, and television (34) __________ a huge influence on society in the last hundred years. And now we have the Internet, which is infinite. But what is this doing to this? We can give and get a lot of information very quickly. But there is (35) __________ information that it is difficult to know what is important and what isn’t. Modern media is changing our world every minute of every day.
31. A. talk to B. talk with C. communicate to D. communicate with
32. A. changing B. transferring C. exchanging D. giving
33. A. compare B. comparing C. is compared D. compared
34. A. have B. have had C. are having D. had
35. A. so much B. such much C. so many D. too much

Read the passage carefully and choose the correct answer.
Almost every language in the world has dialects and American English is no exception. At the present time there is an interesting study which is on American speech habits. This study has shown that different words are frequently used in different parts of the country to denote the same thing. For example, in the east, Americans use the word "soda" to denote a soft drink. In some parts of the west, a soft drink is "tonic". Such differences are usually a source of conversation and sometimes misunderstanding happens.
Speech and life all over the world have often changed. New words are being used when new discoveries are made and new concepts are formed. Usage determines what is correct and what is incorrect. Fifty years ago, it was incorrect to say "It's me." But today it is acceptable simply because most Americans say that instead of "It's I." People change, so language changes. What is wrong today may be right tomorrow.
36. Which sentence is true?
A. American English has no dialects. B. American English has dialects.
C. There is no study on American speech habits. D. American English- has no exception.
37. The study has shown that ______
A. different words are used in different parts to denote the same thing
B. different words are used in different parts to denote a different thing
C. there are no different words in different parts
D. dialects do not exist in American English
38. Differences in speech can lead to ______
A. dialects B. changes C. new concepts D. misunderstanding
39. What determines whether a word is correct or incorrect?
A. change B. usage C. dialect D. study
40. Language ______
A. frequently changes B. is the same in almost every part
C. makes misunderstanding happen D. makes people change
IV- WRITING
Choose the correct sentence which has the same meaning as the given one.
41. That factory is producing more and more pollution.
A. Pollution is being produced more and more by that factory.
B. More and more pollution is produced by that factory.
C. More and more pollution are being produced by that factory.
D. More and more pollution is being produced by that factory.
42. Without transportation, our modern society could not exist.
A. Our modern society could not exist if there is no transportation.
B. Our modern society will not exist without having transportation.
C. If there were no transportation, our modern society would not exist.
D. If transportation no longer exists, our modern society will not exist.
43. The last time when I saw her was three years ago.
A. I have often seen her for the last three years.
B. About three years ago, I used to meet her.
C. I have not seen her for three years.
D. I saw her three years ago and will never meet her again.
44. People believe that 13 is an unlucky number.
A. It was believed that 13 is an unlucky number. B. That 13 is an unlucky number is believed.
C. 13 is believed an unlucky number. D. It is believed that 13 is an unlucky number.
45. There won't be any rain tomorrow.
A. It won't rain tomorrow. B. There won't be no rain tomorrow.
C. There won't be raining tomorrow. D. There won't be rains tomorrow.

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.
46. We are working, that means that we are contributing goods and services to our society.
A B C D
47. Thank you very much of the present that you sent me.
A B C D
48. Unless you didn't give up eating so much meat, you will continue to put on weight.
A B C D
49. Although his family is poor, but he studies very well.
A B C D
50. John congratulated us to our excellent results although we didn’t know each other very well.
A B C D



1. B 2. C 3. B 4. D 5. C
6. A 7. C 8. C 9. B 10. B
11. D 12. C 13. D 14. B 15. D
16. A 17. D 18. B 19. C 20. D
21. D 22. D 23. A 24. B 25. A
26. A 27. A 28. C 29. B 30. D
31. D 32. C 33. D 34. B 35. A
36. B 37. A 38. D 39. B 40. A
41. D 42. C 43. C 44. D 45. A
46. A 47. C 48. A 49. B 50. A


***Hãy cùng chia sẻ với bạn bè bằng cách ***
Copy nội dung dưới đây gửi đến nick yahoo bạn bè!
Tài sản của nguyendieungoan
Trả Lời Với Trích Dẫn
Gởi Ðề Tài Mới  Trả lời

Ðiều Chỉnh
Xếp Bài

Quyền Sử Dụng
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Mở
Smilies đang Mở
[IMG] đang Mở
HTML đang Tắt


Xin thông báo, bây giờ là 09:56 AM

Tổng lượng truy cập diễn đàn Tranphudn.Com
Powered by vBulletin
Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd
Website hiển thị tốt nhất ở trình duyệt Chrome hoặc FireFox và chế độ toàn màn hình
Khi tham gia diễn đàn tức là bạn đã đồng ý với Nội quy diễn đàn
BQT Không chịu trách nhiệm về nội dung bài viết mà các thành viên đăng tải lên diễn đàn
Địa chỉ trường: 11 Lê Thánh Tôn - TP.Đà Nẵng
Điện thoại: 0511.3822851

tran phu | de thi dh 2011 | de thi dai hoc 2011 | de thi dai hoc 2011 | Thu vien giao an dien tu| giao an dien tu| Giao an lop 10| Giao an lop 11| Giao an lop 12| Kinh nghiem hoc tap| van mau lop 9| Van mau lop 10| Van mau lop 11| Van mau lop 12| THPT Trần Phú Đà Nẵng | Thế hệ trẻ Yêu Hóa Học | doc truyen conan | meo choi lmht| soan bai | do go doc | top keywords, bua | |